Zipline och slow boat från Thailand till Laos

Nu har jag tagit några bilder med mobilen som jag kan ladda upp, tyvärr så tog jag bara bilder på elefanterna med kameran, för de var riktigt snygga! Vi red på/tvättade elefanter när vi var och trekkade, och de bilderna blev riktigt coola!

Nu sitter jag (Jussi sover) på hotellrummet i Luang Prabang, Laos. Vi kom hit för 8 timmar sen. Efter trekkingen så var vi två dagar till i Chiang Mai. Första dagen så tog vi det lugnt bara och den andra åkte vi upp till djungeln och körde "zipline" dvs linbana. Den längsta linbanan var flera hundra meter lång och riktigt högt upp så det var supercoolt! Första gången var läskigt men sen efter ett tag så vande man sig och man bara körde, men Jussi var dum enog att skada sig. Han ville "göra en volt" i luften och la den ena foten på linan och den skärde bort en liten bit, haha smart. Och sen i slutet släppte de dig 40m ner som bungy, så himla kul!

Dagen därpå åkte vi till Laos, minibuss typ 5 timmar, sedan båt över till Laos gränsen sedan därifrån slowboat två dagar. Vi stannade på två olika ställen i Laos för att sova över och sedan komma till Luang Prabang. Det ena stället hette Pak Bang och var ett litet by mitt ute i ingenstans. Båtarna tog typ 8 timmar per dag men det var spännande. Var bara lite rädd över att falla omkull om en lite större våga kom men tur nog så hände det inte, för ibland kan det vara riktigt farligt att åka med dem. Sen har vi hängt med Sun & Isabelle (de två tjejerna vi har rest med nu på sistonde) här på Luang Prabang! :)





Nu när jag äntligen har Wifi ska jag passa på att kolla på Bones, haha!

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus