Delfinerna simmade till stranden!

Jag bloggar inte så ofta, jag är riktigt lat när det gäller det!
Livet flyter på här. Jag bor på Wellywood Backpackers om jag inte har nämnt det tidigare ^^ Delar ett rum med kristen och två andra tjejer, riktigt mysigt. Sedan har vi allas vardagsrum här uppe på fyran som har allting. Jag har tänkt på att skaffa en lägenhet men jag kom fram till att jag inte vill göra det. Jag trivs så bra här. Varje gång jag kommer hem från jobbet så går jag upp till fyran. Där sitter alla mina vänner, lagar mat, snackar, kollar på tv och bara chillar. Och om jag skulle skaffa en lägenhet så skulle jag inte ha alla de där nära mig. Skulle behöva ringa dem varje gång och be dem komma över, men de jobbar ju också, så det skulle bli riktigt svårt. Och jag skulle känna mig ensam, haha. Plus att mitt boende är mitt i stan, man kan inte hitta en lägenhet som är närmare eftersom jag bor mitt i. Så nuförtiden är jag van vid att gå 50 m för att gå ut och 2 minuter för att gå till stranden och mataffären ligger bara 5 minuter ifrån. Härligt :) 
På tal om jobb. Så har jag fått ett jobb, wohhoo! Haha :) Det tog inte alls länge att fixa. Jag gav dem mitt CV på en fredag, de ringde mig för en intervju nästa måndag och sen fick jag direkt det. Började redan jobba nästa dag. Jobbar på ett Temp Agency, så har lite olika jobb varje vecka. Nu har jag jobbat som bartender på Westpac Stadium, där Rugby matcherna hålls, det var riktigt ballt! Sen har jag jobbat som Duty Manager på ett cafe tre dagar, på Wellingtons Flyplats och många fler.
Sedan har jag mina vänner här. Är riktigt glad över dem! Innan självaste resan var jag rädd över att jag skulle vara här själv. Inte för att jag trodde det, men var bara rädd för det. Men nu har jag mina underbara vänner här, är så glad för det! 
Jag känner mig så hemma här. Nu känns det inte konstigt längre, utan det känns som hemma. Saknar såklart mina vänner och familj hemma i Sverige, men skulle inte kunna tänka mig bo där nu. Inte efter allt det här.
Nu ska jag till stranden med de andra. Det är så fint väder här, vi får höras senare. Hoppas ni har det bra! 
PUSS! xx 

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus