It's time for a new chapter

Min tid i Wellington är tyvärr över.. :( Åkte därifrån ungefär 5 dagar sen och befinner mig i LA just nu. Jag älskade Wellington, jag gjorde det verkligen. Jag hatar att säga hejdå, så det var väldigt sorgligt. Har fått flera nya underbara kompisar, varav en av dem ska flytta till Sthlm i Augusti och en av dem ska jag ut och resa med i september. Hehe, alltid något positivt. 
Jag hade blivit alldeles för bekväm med mitt jobb, mitt boende och min vardag. Kommer att sakna allting så himla mycket men jag åkte därifrån i alla fall med erfarenhet, kunskap, kontakter och glädje, så jag är väldigt nöjd över min tid i Wellington. 
Under den sista månaden så delade jag rum med en norsk och två engelska tjejer. Haha de tjejerna var fan galna! Ibland kunde jag vakna upp med en apas röv i mitt ansikte, haha de kom på de konstigaste grejerna!
Men nu är jag i LA hos Lotta och lilla Jenna. Det är helt fantastiskt här! Men det berättar jag om senare, för nu ska jag sova! :D
Mina rumskamrater Laura & Amy!<3
Alans födelsedag, alla var samlade!
Som sagt, mina ex rumskamrater är crazy, de "mördade" min bunny Maya.

Kunskap och erfarenhet

Det ar ett och annat som jag har lart mig under denna resa, ett och annat som jag har upplevt. Jag hade ett mal nar jag akte pa denna resa, och det var att fa mer kunskap och erfarenhet (och att ha kul forstas, hehe) och det ar precis det jag har fatt.

Jag hade en valdigt intressant konversation med en av mina vanner som fick mig att tanka. Fick mig att tanka om att hur jag har lart kanna mig sjalv battre och hur jag borjar forsta mig sjalv battre, borjat forsta varfor jag agerar som jag gor till vissa grejer och vad jag kan forbattra for att bli en "battre" manniska.
Jag har sett varlden fran andras perspektiv och gained mer kunskap om makt, pengar, asikter, kultur, manniskan.

Det som gor mig valdigt glad ar att jag har fatt tillbaka mitt intresse till matlagning. Nar man bor ensam (dvs away fran sina foraldrar) sa maste man ju mata sig sjalv varje dag, ga till affaret minst 3 dagar i veckan och planera sin matatning (det dar var inte ett riktigt ord xD) Har forstatt hur kul det ar att fa ata precis det man vill och laga precis det man tycker om, planera sina matratter och experimentera med olika ravaror och laga olika landers matratter. Har aven forstat att mat ar vaaaldigt dyrt sa det kan man inte slosa hur som helst.

Ar glad over att jag har fatt tillfallet att resa och upptecka! Uppskattar alla som nagonsin har hjalp mig och tagit hand om mig, er glommer jag aldrig. Ar valdigt glad over det jag har, och skulle inte onska for nagonting mer just nu! xx


RSS 2.0

Namn 


Epost 


Ämne:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus