Hjärnan vill till Asien, Hjärtat till New York!

Nu har jag inte varit så aktiv här men det är för att jag har varit hela sommaren i Sverige! (och en vecka i Finland) Har jobbat, festat, varit med kompisar och gjort lite mindre resor :) Har en underbar sommar bakom mig!

Nu är det så att jag åker iväg igen!! Och väldigt snart! Det är ca 3 veckor kvar tills jag ger mig ut på nya äventyrer. Och denna gång följer Jussi med, så himla härligt! Vi börjar vår resa med att åka till Asien. Åker ner till Bangkok och sedan åker vidare därifrån till Laos, Kambodja, Vietnam, Bali, Goa.. Vi får se vart vi kommer! Haha! Vi ska åka kommunalt i Asien så vi får se vilka länder vi kommer till, spännande är det!
Sedan i början av November åker vi till Nya Zealand. Mina vänner är där borta och sen behöver jag jobba för att ha råd att fortsätta resa! Vi är där tills December och några dagar innan julafton åker vi till Tokyo, Japan för att spendera julen där med Ida! Hon flyttar ju dit i Oktober så det blir väldigt passande :) Nyår ska vi fira tillsammans med att hyra en stuga någonstans från Japan med flera andra kompisar. Det är väldigt många utav våra kompisar som åker just till Japan och den delen av världen ungefär samtidigt så då tänkte vi alla spendera nyår tillsammans, ser fram emot det!

Efter Japan får vi se vart vi åker. Vill till Sydamerika och USA. Mest vill jag till New York! Vill dit redan nu, exakt nu. Under sommaren har jag nämligen träffat en helt underbar person som bor där borta, och saknar honom massa så skulle vilja vara där nununu! Men vill ju se resten av världen först tillsammans med Jussi. Så det blir New York i vår. Det är så konstigt att man kan ha känt en person bara under några få månader och sen sakna denne väldigt mycket när denne inte är med dig! Jag brukar inte sakna människor så mycket (självklart vänner och familj) så det är väldigt konstigt att jag gör det nu! Så ser fram emot New York också..

Hehe .. här blev det långt :)



RSS 2.0

Namn 


Epost 


Ämne:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus