Jo-oordbäääävniiing!

Mycket händer här i NZ! 
Vi tre har åkt runt hela NZ nu, det har varit så himla kul! Roadtrip är riktigt spännande :) Men jordbävningen var lite tråkig dock :/ Vi var i staden som ligger mittemot Christchurch just när det hände, så vi blev inte skadade. Vi hade så himla tur!! 
Ifall vi hade följt våra andra planer eller om det hade hänt 2 dagar senare så hade vi varit under massorna tillsammans med alla andra människor, men vi hade tur! Riktigt tur! Hade ingen täckning på mobilen eller internet access, så kunde inte höra av mig till någon! Förlåt för det! 
Men måste bara säga att jag känner mig oehört rörd av de människor som hörde av sig till mig och skrev massa på fb, som verkligen visade att de brydde sig om mig. Ni är mina älskade! Gud vad jag älskar min familj och vänner, riktigt mycket!!<3
Men men.. imorgon ska jag antingen dyka med delfinerna eller se massa valar.. vet inte vad jag ska välja! Sedan om två dagar ska vi åka vidare norrut, Sanna åker ju hem snart, byhyyyy.. 
Ajja.. ni får ha det underbart allihoppa, saknar er oerhört mycket! Puss<3

Nya Zeeland is amazing!

Det var alldeles för länge sedan jag uppdaterade sist, så nu är det dags för en sånn! 
Nu är vi i Nya Zeeland och njuter av livet! Vi började vår NZ resa i Auckland. Då var det bara jag och Sanna. Vi sov över där en natt och sen åkte vi vidare till Taupo, äventyrens stad! En helt underbar liten stad mitt i den norra delen av NZ där allt spännande händer. Vi bodde där två nätter, på Urban Retreat! Helt underbar ställe. Alla NZ:s hostell/Motell/Vandrarhem är helt underbara. Fräscha rum, kök, vardagsrum, pool, laundry service, biljard, TV rum, Lounge; ALLT! Nästan bättre än hotell ;D Helt fantastiskt :D Plus så är det över 30 + här varje dag, så himla härligt!
I Taupo körde vi ett litet äventyrspaket med Skydive, Bungyjump, Jet ski och Helicopter ride. Det ägde! Skydive var helt fantastiskt. Jag var riktigt rädd först, för att hoppa och så. Men när Liam (min kille som satt fast vid mig) puttade bort oss från planet så försvann rädslan och jag fick se hela NZ från ett annat perspektiv. Fantastiskt! Alla borde uppleva det! 
Från Taupo åkte vi vidare till huvudstaden, Wellington. Där stannade vi på Wellywood och träffade assköna människor som visade runt staden för oss, och nattlivet också självklart! Riktigt roligt. (försöker describe allt så kortfattat som möjligt xD) 
Därifrån tog jag, Sanna och Medet färjan över till Picton. En helt otroligt snygg stad med dess berg där man kan hikea, precis det vi gjorde! Vi hikade där, så vackert att det inte är sant! Under hela vandringen så ringde sagan om ringen låten i huvudet, haha! 
Från Picton hyrde vi en bil, och är nu på väg till Queenstown. Just nu ligger jag i soffan på en av motellerna i Nelson och skriver. Imorgon kör vi vidare söderut, vårt final destination är Queenstown som är nästan längst ner. The Roadtrip kommer bli så himla roligt!
Ajja.. nu har jag skrivit lite iaf och förklarat hur vi har det här :) Hoppas att ni också har det bra där i Sverige!
Puss allihoppa!!

Loving it in Fiji!

Asså jag har absolut ingen internet connection här, de vet knappt vad internet än, haha. Öarna har inte ens mobil närverk, helt sjukt. Man är verkligen helt lost om verkligheten där, vilket är ganska najs faktiskt.
Jag har det så himla grymt här, Fiji är bättre än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. Havet, Människorna, Atmosfären, Maten, allt! Så himla underbart. Det är något som alla borde uppleva! Ska fan ta min familj hit någon dag!
När vi anlänge till Fiji så blev vi upphämtade till hotellet. Vi bodde i Nadi, på Nadi Bay Resort, riktigt bra ställe!
Direkt när vi kom dit var det +35 grader, så vi chillade vid poolen och hängde med de tre svenskarna som vi träffade där, det var hur grymt som helst!
Nästa dag hämtade en buss oss, och lämnade oss till Denarau. Vi hade fan ingen aning om vart vi skulle eller vad vi skulle göra. VI bara satt i en buss som var full med massa solbrända turister. Från Denarau tog vi en båt ut till den första ön, Kuata.
Kuata var ett paradis, den bästa av alla ön! Jag älskar hela ön, allting med den! Och personalen speciellt Knox, och vår polare Shiloh! I Kuata var vi 2 nätter och 3 dagar. Bara shillade vid hängmattan, badade i stranden, dök med hajar, åkte kajak, besökte deras skolor och byn. Helt underbart! Har börjat få massa konstiga planer i huvudet, hinner rensa mina tankar. Här finns det inget ord som Stress eller.. arg.. eller avundsjuka.. Finns bara ord som .. vänlighet.. chilla.. social och fest! Haha.. Bäst ju! 
Människor är helt underbara, man har fått så många nya vänner. Och en sånn stor kontaktlista, haha! 
Från underbara Kuata åkte vi vidare till Korovou. Det var underbart det med, med massa nya människor! Efter ett tag har man massa som man känner igen.. en liten kontaktgrupp liksom, helt sjukt! 
Det mest underbara med hela resan är att jag har fått uppleva sånna saker som jag aldrig annars skulle få göra! Som att simma bredvid en haj, hur ofta gör man det liksom? Eller dricka Kava tillsammans med Fijianer, eller dricka färsk cocosnöt som en fijian har hämtat till dig från en palm. 
Tillslut åkte vi söderut, och hamnade i Aquarius hotel, och det är här vi är nu! Internet, yesss!
 
Slutsats; Fiji = Underbart! Åk dit!


Gästinlägg från Annika (in secret)

Hehee.. Hej alliphopa.
Jag bestämde mig medans jag satt och fifflade med syrrans blogg att också skriva lite. Bland annat hur mycket jag och säkert alla andra saknar henne. Redan liksom. HAHA.
Det känns faktiskt lite tomt hemma utan Janiiina, speciellt när man inte vet riktigt exakt, vart i världen hon är nu nu nu. Men du syrran, var glad över att du faktiskt slapp de värsta ovädret. Idag nämnligen är alla bussar tåg och hagsätra tunnelbanan inställda. Väldigt mysigt, och jag är fast i haninge. Well foe now i sont mind, det är mys.

tyckte föresten den här var lite gullig haha <3
En syster är någon att stångas mot,
någon att trösta, någon att gräla med.
En syster lånar nästan allt man äger och har
- och lämnar bara tillbaka endel.



En massa kärlek till er där i Fiji(?) Och snälla bli varken uppätna och förgudskull ät inte upp någon.
Var försiktiga, och lek inte med hajar. Jag har hört att det inte ska vara bra.

KÄRLEK, Annika



Fan att man inte har internet!

Sitter på starbuck igen, vi äter frukost, mums! Idag åker vi vidare till Fiji! Spännande :D 
De senaste nätterna har vi tillbringat våran tid på "Spicy Fingers". Det är våran lilla bar, haha. Alla känner igen oss där och det är så sjukt najs att bara hänga där med Ricky. Deras band spelar ju där och de är så otroligt bra! 
Sedan har vi också besökt "The Giant Buddha". En skitstor buddha uppe på bergen dit man fick åka med livbana, så jävla coolt. Sedan har vi besökt andra sevärdheter också såklart, sånna som man inte kan missa! Vi har använt våran tid väääldigt bra. Måste ladda upp lite bilder när jag har tid!
The Fishing Village! :) 
Buddha! :D
360 Cable Car!
Shoppingen har varit helt fantastiskt, har köpt minst 6 väskor. Haha så sjukt! Jag och Sanna har bara pekat på det vi ville ha och sen köpte vi det, man känner sig som en snobb här. Men ibland så måste man få känna så också, hehe :D

Har det najs i Hong Kong!

Har det jättenajs här i Hong Kong! Det är jättebilligt här, riktigt vackert, fullt med helt underbara människor som är så himla artiga jämfört med Europa. Överallt var vi går finns det nått nytt och spännande att se. Tyvärr så har jag ingen tillgång till internet så jag sitter i Starbucks och äter frukost :) Om jag helt plötsligt slutar skriva så är det för tiden tar slut, så ni vet ^^
Vi har gjort MASSA här!
Första dagen gick vi runt och checkade läget! Kollade runt området och hotellet och tog det bara lugnt.  Det är ju kinesiskt nyår här så vi kunde inte ha bättre tajming. Ska visa bilder på det snart. Vi såg nyårsparaden, fyrverkerierna och allting som tillhör deras nyår :) 
Nästa dagen så shoppade vi för FULLT! Vi åkte tunnelbana (helt galna tunnelbanor) till Hong Kok där Ladies Market fanns och stannade där i 4 timmar och köpte allt vi kunde se. Allting var så snyggt och billigt. En söt liten sminkväska hittade vi för 5 spänn.


Man känner sig som en prinsessa när man flyger med Qatar Airways!

Nu befinner vi oss i Qatar. Riktigt annorlunda här, men riktigt trevligt! 
Jag ÄLSKAR Qatar Airways! Bästa bolaget som jag har åkt hittills med. Riktigt stort också. Varje säte har ett eget skärm (tv) där man kan välja bland ca 70 filmer, nya som gamla. Det fanns även massa olika tv program så som How I Met Your Mother (one of my favorite!) och massa olika spel och låtar. Vi var helt överlyckliga! Det fanns även toppservice och de matade oss med massa mat. Fanns ett meny där man kunde välja mellan och allting var gratis of course. Riktigt trevligt! :) 
Jag passar på att skriva varje gång jag får tillgång till internet, det kanske inte händer så ofta!

Om 9 timmar lyfter planet..

Jaa.. nu är det bara 9 timmar kvar tills planet lyfter, och om 4,5h måste jag upp, yeah.. jag kommer ju sova :P
Jag håller på och packar med underbara Ida, hon hjälper mig med det, hehe :)

Jag är väldigt taggad inför imorgon, det kommer bli skitskoj! Men jag är lite irriterad just nu för inga utav mina "elektroniprylar" fungerar korrekt. Min mobil stänger av sig själv hela tiden fast jag köpte den typ för en månad sen. Min USB som jag köpte för den här resan fungerar inte på min Mac. Hittar inte sladden till kameran så att jag kan lägga upp bilder när jag är på resan, så vi får se hur det blir med det :/ Och sen måste jag fixa massa småskit innan också, orkar verkligen inte! Det kommer att bli enormt skönt sen när jag väl sitter på flyget! Jag kanske hör av mig om ett dygn då! :D Vi får se hur det blir :)

Idag kom jag även hem från en helt galen kryssning med mina galna kompisar. Det var en 48 timmars kryssning, haha jaa.. det kan ju bara bli kaos då! Bilder kommer senare när jag väl hittar en lösning över hur jag kan ladda upp bilderna på datorn :)

Men men.. nu ska jag fortsätta packa, ska nog skippa sovandet inatt!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus