Vatten öööööverallt - Siem Reap & Angkor

Flooding everywhere.. verkligen överallt. Vi är i Siem Reap nu som ligger i Kambodja, och det går inte så bra för dem här. Kambodja är en väldig vacker plats, så det är synd att allting förstörs pga regn/vatten. Hostellet som vi bor på är mysigt med skönt folk, men vattnet når upp till knäna. På gatorna är vattnet nästan upp till rumpan och stiger hela tiden, igår natt var det värsta stormen här. Imorgon är det meningen att vi åker till Bangkok med taxi men pga översvämningarna kanske vi inte kommer iväg.. Hoppas hoppas hoppas att vattnet går ner nu!!
Igår gjorde vi det bästa av situationen och gick och badade, det var ganska kul!! Det härliga är att se hur lokalbefolkningen hanterar situationen, barnen och vuxna leker i vattnet som om det inte gjorde nått att den finns där, de klagar och stressar inte.. utan gör det bästa av situationen och är positiva!! Jag önskar att det svenska folket vore likadana!!


Från Balkongen från vårat rum

Jag och Matthew som vi reser med

Igår var vi och besökte de berömda Angkor templen. Så otroligt vackra och historiska, det var fantastiskt att se dem. Jag är så fascinerad av Buddhism & Hinduism och under denna tid i Asien har jag lärt mig en hel del av de två religionerna, så templerna var väldigt fascinerande. De finns t om med i UNESCO:s världsarvslista som en av de värdefullaste templerna :)




Nu började det regna igen så ska nog bada lite, wohooo!

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus