Snart flyr man från Sverige igen!

Nu har jag betalat biljetterna! Haha är fattig igen. Har även bokat 6 nätter i Fiji med äventyrspaket, ska lära mig dyka och surffa! Hotell i Kina är också fixad :)
Lägenhet i NZ har jag för den första månaden, men sen resten av tiden där så ska jag hitta det på plats. Sanna stannar ju totalt bara en månad och jag stannar minst 4 gånger mer än det :) Men det kommer bli riktigt spännande! Nu måste jag börja fixa alla småsakerna så som vaccinationer, reseförsäkring och allt annat som ska med. Thihi 1 månad kvar bara! :D

Innan dess ska jag njuta av julen ordentligt!
Jag och Sanna i Cypern
Jag och Sanna på Eurotrip i somras
 
Jag och Sanna i Spanien

.. True Story!

Om man kramar och gosar sin trisslott så vinner man lättare! Det var så jag vann "mina" 25 spänn! :D

Vissa har det bra!

Det finns så många människor i världen som inte alls har det bra. Människor som inte har en familj, ett hem eller pengar till att försörja sig. Människor som har en familj men får ingen kärlek eller godkännande från dem. Vuxna och barn som får uppleva hemska saker så som misshandel, alkoholmissbruk, bråk och annat runt omkring sig.

Vi som har det så bra (inte för att jag säger att jag alltid har det jättebra men) klagar över små saker och uppskattar inte vad vi har. Ett hem, en familj och pengar till att försörja sig borde vi vara glada över, men ändå fortsätter vi klaga över att vi inte har t.ex. de senaste modekläderna eller den finaste mobilen. Jag är inte heller perfekt, och klagar på onödiga småsaker ibland, men sen så börjar jag tänka annorlunda och blir glad över det jag har istället.

Jag kom och tänka på allt det här när lilla Jenny ringde till mig och behövde akuthjälp. Jag har hjälpt henne mycket de senaste månaderna men nu har det bara blivit värre på sista tiden. Jag och alla andra inblandade kom fram till att det blir bäst för Jenny ifall hon flyttar hem till mig för ett tag. Allt bestämdes ganska snabbt imorse men jag tog mer än gärna emot henne fastän det blir lite komplicerat för mig. Jag gör det mer än gärna för att hjälpa henne!

Jag är även superglad över att jag har min underbara mamma som kan hjälpa mig med saker som dessa!


Det är många bullar i ugnen!

Miiih, vår katt Chanel är gravid! Hon är verkligen höggravid och det är så himla gulligt. Nyss kände jag hur kattungarna sparka i Chanels mage. De kommer födas inom några dagar det vet jag :)
Det är vår fjärde kull! Spännande!

Idag så har jag tagit det så himla lungt. Så himla skönt! På måndag börjar jag jobba som vanligt så de har dagarna vid jul får jag bara ta det lungt med familjen. Imorgon åker mina släktingar hem också.

Mitchie fyller år på måndag så det blir fest imorn. Först gymma och sen hem till henne för fest :)



Underbara Chanel. Här ser man bara inte att hon är gravid.


En pappersgran är bättre än ingen gran alls!

Julen hos familjen Lindström har varit riktigt intressant! Det började med att jag och min lillesyrra Jenna vaknade 08.00 och åkte till Svedmyra på jakt för en gran. Medet skulle hjälpa oss och hitta en så vi åkte till alla olika ställen där det skulle kunna finnas en gran men hittade tyvärr ingen :/ Efter att varit på väldigt många ställen så hamnade vi på Willys i Älvsjö. Willys var vår sista hopp. Tyvärr så hade de inte en heller.

När vi var vid kassorna på väg ut därifrån så fick min syrra syn på en pappersgran som stod på Cloetta chokladerna (reklam för dem) Min syrra skämtade och sa att vi skulle fråga om vi fick ta hem den så att vi skulle kunna ha någon slags gran iaf, bättre det än ingen alls! Kassören ringde chefen och jaa.. vi fick ta med oss den hem! Så nu står den i våran vardagsrum med alla julpynt på.

Gud vad vi har skrattat hela dagen!

Tur i oturen!


Söta Mary-Jane!

 


Musikvideon jag är med i, Check It Out! ;)


Snart åker jag till det varma igen..

Åh, jag är så himla glad. Nu är jag ledig 4 dagar vid julen och hinner ta det lungt, städa och fixa massa viktiga saker som jag annars inte hinner göra. Så jag har även hunnit beställa biljetterna till jorden runt resan!

Jag åker den 2 februari (fanns inga tidigare biljetter :/) och kommer fram nångång innan min bästa kompis student! Jag åker först till Hong Kong och är där 4 nätter, sedan till Fiji och är där 6 nätter, sedan kommer vi till Auckland och tar en bussresa till Wellington (Nya Zealand för er som inte vet). Jag stannar där för ca 3 månader och jobbar o så :) På vägen tillbaka åker jag till Los Angeles och stannar där 4 nätter och sedan till London!! Wonderful! Ska även till Australien nångång där :)

Snart så åker jag! Fan va härligt!<3

Hotellet i Cypern :)



min bästa systerns Blogg,besök!

www.kendras.se

Ny blogg.se!

Yo Allihoppa!

Jag tyckte att det var dags för mig att skaffa en blogg, så jag gjorde det. Inte för att alla har det (för det bryr jag mig verkligen inte om) utan för att min familj och mina vänner ska kunna följa mig när jag är ute och reser, och ha lite "koll" på mig, hehe. Jag kommer ju inte kunna smsa all the time. Jag älskar nämligen att resa och tar varje chans jag får. Jag har massor med roliga historier från alla äventyr som jag har varit med om!

Så lyder mitt första inlägg!

Jag vill även tacka min storesyrra Annika som hjälpte mig med detta.

Puss på henne!<3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus