Australien, Södra Ön igen eller stanna här?

Det är mina alternativ för nästa vecka. Jag har bara ca 3 veckor kvar innan jag åker till LA så vad vill jag göra? Har redan varit på Södra ön, och det var helt fantastiskt. Men nu skulle jag åka med käraste Kristin och Milla, min lilla norska och finska kompis. Så när de åker nästa vecka så är det väldigt få kvar här, typ.. 10 av väääldigt många. 
Men jag vill även åka till Sydney för ett litet tag, det skulle vara ballt. Men har hört att det är kallt där nu, eller kallare än det brukar vara, så jag kanske skippar det denna gång och åker dit runt september kanske. 
Och sen tredje alternativet är att jag stannar här. Jobbar ca 2 veckor extra och får lite mer pengar för nästa resa. Så har jag fortfarande de andra vännerna här. 
Vi får se hur det blir, på måndag bestämmer jag mig helt, för det är då K & M åker. Thihi :) 
Nu är det påsk ju! :D Brukar alltid vara i Sverige över påsk så i år blir det lite annorlunda påskfirande. Dessutom så är det Robs födelsedag idag och Alans imorgon, så det blir väääldigt mkt firande i helgen. Vi hade en liten påsklunch idag med pumpasoppa, haha :D Annorlunda? yes! Men det blir spännande. Ändå som jag är ledsen över är att jag kanske inte får något påskägg i år :( Det är alltid mamma som ger en till mig så.. Men vi får se, hehe, kanske får det av någon kompis :D
Nu ska jag gå och fira med de andra som är uppe på fyran, vi hörs, Hejsvejs!
xx

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus