Allting är så vackert här!

I min vardag här ingår: Gå till jobbet (inte varje dag såklart) hänga med kompisarna i vårt stora vardagsrum a.k.a fyran, spela kort/bara chilla med dem, gå runt i stan och sedan blir det alltid stranden, gå tillbaka hem och laga mat, fixa sig för att gå ut/bio/bowling m.m. Det är ungefär som i Sverige men det olika människor och en annan atmosfär. 
Wellington är huvudstaden av NZ så Welly har väääldigt mycket affärer och stuff. Men Welly har även en underbara stränder, berg som man kan hikea på och awesome människor. För några dagar sedan gick jag och Kristen upp på toppen på Mount Victoria. Därifrån ser man nästan hela Wellington, det är så himla vackert! Sedan så köpte vi ingredienser till Sushi (tillsammans med våran vän Yukayo som är från Japan) och lagade den bästa sushin någonsin. MUMS säger jag bara! 
Förra veckan jobbade jag på 3 olika jobb. Först på ett Café helt själv och var duty manager där, riktigt roligt. Men riktigt läskigt också, första dagen gick inte så bra för visste ingenting om stället, men fixade det till slut x) Och sedan på onsdagen jobbade jag på en gala för någon jättekänd writer. Kommer inte ihåg hans namn, var inte så intresserad :P Och sedan så jobbade jag på Rugbyn igen, riktigt kul! Idag ska jag på intervju igen, för ett annat jobb, för extra cash bara :) 
Snart så ska jag fixa mig och dra! För efter intervjun så ska jag träffa två av mina Kiwi kompisar och ska äta middag och sedan bio med dem. Det är han som har de jättesöta valparna, om jag nu har berättat om dem tidigare! 
Puss puss vi hörs! xx

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus