Vietnam!

Har försökt att skriva detta inlägg under de senaste 5 timmar.. bokstavligt 5 timmar! Vi ska nämligen åka vidare idag från Ho Chi Minh City (Vietnam) och bussen kommer 6.20am och hämtar oss så tänkte dygna, och varje gång jag börjar skriva något så har jag distraherats av något annat ;D men nu så ska jag skriva!! (för måste packa och bussen kommer om 30 min.. hehe..)

Vi åkte från Luang Prabang till Vinh (Vietnam) by bus, tog 24h och var riktigt riktigt skabbigt.. lokal buss med lokalt folk, höns, geter, rissäckar, massa skrik.. väsen, stoppade hela tiden mitt ute i ingenstans för att skrika på varandra.. bussen tog 7 timmar mer än den skulle, stannade någonstans för att äta (förresten, de enda turisterna på bussen var jag, Jussi och 2 till) de började äta och lät oss sitta där och stirra på oss.. tillslut gav de oss mat och typ 15 vodka shot som de ville att vi skulle dricka upp.. yes, that's how they roll! klockan var 12 på dagen för fasiken!! Sen efter några timmar stannade vi någonstans i Vietnam och det kom en polis in.. började gå runt bussen hastigt, stannade vid mig och började skrika, peka och skrika mer.. jag satt där helt stilla och stirrade honom med stora blå förvirrade ögon.. han fortsätte att skrika och höjde handen, trodde att han skulle slå mig!!! sen så stod en av de lokala vietnamiserna upp och började skrika tillbaka på honom, defended me! sen gick polisen ut och allt fortsatte som vanligt.. galna asiater! seriöst.. aja, tack Buddha att jag var med lokal folk just då, they saved me.. allt detta hände när Jussi sov bak i bussen och hörde inget :P Haha Jussi kan sova vart som helst utan att märka ett skit!!


Ho Chi Minh City!

Spelade Volleyboll på Utopia i Luang Prabang

Klappa katter - Chiang Mai

Trekking - Chiang Mai

Sen tog vi en sleeping bus till Ho Chi Minh City! Helt underbar stad, väldigt vackert. En stor stad med en härlig atmosfär. Små gator och gränder, markets, men ändå som en stor stad. Allting är SÅ billigt.. Köpte nyss Bones season 6 för 20kr istället för 550kr som det kostar i Sverige, UNDERBART!! Har fått massa massage, sightseeing, umgåtts med the locals.. hmm.. allt möjligt. Gillar Ho Chi Minh City enormt, rekommenderar att ni ska besöka det!! Och Luang Prabang också självklart ;D


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus