Allting är så vackert här!

I min vardag här ingår: Gå till jobbet (inte varje dag såklart) hänga med kompisarna i vårt stora vardagsrum a.k.a fyran, spela kort/bara chilla med dem, gå runt i stan och sedan blir det alltid stranden, gå tillbaka hem och laga mat, fixa sig för att gå ut/bio/bowling m.m. Det är ungefär som i Sverige men det olika människor och en annan atmosfär. 
Wellington är huvudstaden av NZ så Welly har väääldigt mycket affärer och stuff. Men Welly har även en underbara stränder, berg som man kan hikea på och awesome människor. För några dagar sedan gick jag och Kristen upp på toppen på Mount Victoria. Därifrån ser man nästan hela Wellington, det är så himla vackert! Sedan så köpte vi ingredienser till Sushi (tillsammans med våran vän Yukayo som är från Japan) och lagade den bästa sushin någonsin. MUMS säger jag bara! 
Förra veckan jobbade jag på 3 olika jobb. Först på ett Café helt själv och var duty manager där, riktigt roligt. Men riktigt läskigt också, första dagen gick inte så bra för visste ingenting om stället, men fixade det till slut x) Och sedan på onsdagen jobbade jag på en gala för någon jättekänd writer. Kommer inte ihåg hans namn, var inte så intresserad :P Och sedan så jobbade jag på Rugbyn igen, riktigt kul! Idag ska jag på intervju igen, för ett annat jobb, för extra cash bara :) 
Snart så ska jag fixa mig och dra! För efter intervjun så ska jag träffa två av mina Kiwi kompisar och ska äta middag och sedan bio med dem. Det är han som har de jättesöta valparna, om jag nu har berättat om dem tidigare! 
Puss puss vi hörs! xx

Delfinerna simmade till stranden!

Jag bloggar inte så ofta, jag är riktigt lat när det gäller det!
Livet flyter på här. Jag bor på Wellywood Backpackers om jag inte har nämnt det tidigare ^^ Delar ett rum med kristen och två andra tjejer, riktigt mysigt. Sedan har vi allas vardagsrum här uppe på fyran som har allting. Jag har tänkt på att skaffa en lägenhet men jag kom fram till att jag inte vill göra det. Jag trivs så bra här. Varje gång jag kommer hem från jobbet så går jag upp till fyran. Där sitter alla mina vänner, lagar mat, snackar, kollar på tv och bara chillar. Och om jag skulle skaffa en lägenhet så skulle jag inte ha alla de där nära mig. Skulle behöva ringa dem varje gång och be dem komma över, men de jobbar ju också, så det skulle bli riktigt svårt. Och jag skulle känna mig ensam, haha. Plus att mitt boende är mitt i stan, man kan inte hitta en lägenhet som är närmare eftersom jag bor mitt i. Så nuförtiden är jag van vid att gå 50 m för att gå ut och 2 minuter för att gå till stranden och mataffären ligger bara 5 minuter ifrån. Härligt :) 
På tal om jobb. Så har jag fått ett jobb, wohhoo! Haha :) Det tog inte alls länge att fixa. Jag gav dem mitt CV på en fredag, de ringde mig för en intervju nästa måndag och sen fick jag direkt det. Började redan jobba nästa dag. Jobbar på ett Temp Agency, så har lite olika jobb varje vecka. Nu har jag jobbat som bartender på Westpac Stadium, där Rugby matcherna hålls, det var riktigt ballt! Sen har jag jobbat som Duty Manager på ett cafe tre dagar, på Wellingtons Flyplats och många fler.
Sedan har jag mina vänner här. Är riktigt glad över dem! Innan självaste resan var jag rädd över att jag skulle vara här själv. Inte för att jag trodde det, men var bara rädd för det. Men nu har jag mina underbara vänner här, är så glad för det! 
Jag känner mig så hemma här. Nu känns det inte konstigt längre, utan det känns som hemma. Saknar såklart mina vänner och familj hemma i Sverige, men skulle inte kunna tänka mig bo där nu. Inte efter allt det här.
Nu ska jag till stranden med de andra. Det är så fint väder här, vi får höras senare. Hoppas ni har det bra! 
PUSS! xx 

Det är så sjukt!


"Skorpionen lämnar ingen oberörd. En kraftfull personlighet med ett rikt inre liv. Skorpionen har en tendens att gå till ytterligheter, svart eller vitt, antingen eller. Skorpionen är ett vattentecken. Det betyder att det finns mycket känslor bakom ytan. En samlad, behärskad fasad men ett stormigt, passionerat inre. I relationer och samarbete är Skorpionen tydlig och viljestark. En målmedveten natur som inte glömmer vare sig en väntjänst eller en oförrätt. 

Skorpionen stimuleras av utmaningar och är djärv och strategisk. Spänning och dramatik lockar denna hemlighetsfulla natur. God organisationsförmåga hör till bilden och kapacitet att metodiskt genomföra sina planer. Skorpionen är utforskande och analytisk, ofta en god människokännare. Omgivningen behöver inte berätta så mycket, Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Få ting undgår Skorpionens skarpa blick. Ett intresse för psykologi och existentiella frågor hör till bilden, likaså finns en stor potential på det kreativa området. Alla former av problemlösning fascinerar Skorpionen. 

Planeten Pluto styr över Skorpionens tecken. Det ger sig tillkänna bland annat genom ett stort kontrollbehov. Skorpionen är viljestark och vill helst ha distans till omgivningen och kontroll över sin livssituation. "


Det är som om de skulle skrivit om mig.. Jag är exakt så där! Allt som står där är exakt hur jag är. Det är så sjukt.. På ett sätt vill jag inte tro på horoskop, men det där bevisar att horoskop är något magiskt! Jag förstår inte att "bara" genom att födas under skorpionens tid så har jag blivit som den. Okej.. inte blivit och inte bara.. men .. ni förstår. Hoppas jag iaf!!
Jag tycker bara att det är så sjukt! Alltihopp. Och sen är det så himla roligt att läsa horoskop också.. Hehe!!

Wellington<3

Jag är förälskad i den här staden, människorna, utsikten, deras kultur, vänligheten, allt. Självaste upplevelsen.
Allt! 
Varje dag är en äventyr. Varje dag gör jag nya saker, sånt som jag aldrig har gjort eller sett förut. Så spännande. Mina vänner här är så underbara, man blir så glad. Jag älskar Wellywood, bästa<3

Roadtrip med SannaPanna och Sillmedlet var riktigt roligt!

För två dagar sedan splittrades vi, byhhyyy. Sanna åkte tillbaka till Sverige och Medet till Australien. 
Jag hade väldigt roligt på våran roadtrip. Vi stannade lite överallt. Åkte runt hela södra ön! Queentown är lätt en av de bästa städerna på den södra ön, men alla små städer/byar har sina fördelar såklart! Hehe och Medet körde som galen! Så därför hann vi runt hela ön på typ bara 9 dagar, utan hans fart i bilen hade vi aldrig hunnit göra det annars! The last stop var i Kaikoura. Där stannade vi i 2 nätter. Vi åkte på en liten båttur där vi såg 6 valar, albatrosser och 100-tals delfiner. De var verkligen överallt, hela havet var fullt med dem. Och de simmade ikapp båten, riktigt najs! 
Så jag rekommenderar Roadtrip till er alla, det är riktigt spännande och det är ett härligt sätt att se hela landet, in my case, Nya Zeeland. Plus så får man själv välja vart man vill åka! :D
Från Kaikoura åkte vi till Picton och därifrån tog vi färjan över till Wellington. Sedan dagen efter åkte Sanna hem. Så nu har jag tillbringat min tid med lilla Wellywood gänget. Vi var typ 10 pers som gick ut igår, to a foam party. Det var riktigt kul! Imorgon ska jag leta efter ett jobb, det vill jag helst ha :) Jag tror nog att jag stannar här på Wellywood, jag trivs så bra här, och människorna är så underbara. Så det här blir nog mitt "hem" framöver! :) 


RSS 2.0

Namn 


Epost 


Ämne:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus