Trekking in Chiang Mai

Har njutit av tiden i Bangkok. Vi bor pa ett hotel som har pool, sa det ar lite smalyx. Har shoppat aldeles for mycket redan nu, men allting ar sa himla billigt har, sa ligger bara pa plus ifall jag koper sakerna harifran an nagon annanstans :) Nu sitter jag pa ett internet cafe sa kan inte lagga upp nagra bilder, men sa fort jag kan anvanda min egna dator sa kommer jag att lagga upp bilder! :)

Om en timme kommer en taxi och hamtar upp oss och kor oss till taget. Vi ska ta tag upp till Chiang Mai och "kora trekking" (vettefan vad det ar pa svenska) for 3 dagar ute i djungeln. Kommer bli sa himla spannande att gora det, rida pa elefanter och stuff :D Sedan tar vi oss till Laos och sedan vidare darifran :)

Have to go now! Hors senare! :)

Underbart i Bangkok men katastrof vid in check!

Kawasdeee allihoppa!

Somliga av er vet att jag har akt ivag pa en varlden runt resa, igen! Akte ivag for tva dagar sedan sa detta ar mitt forsta dag har i Bangkok. Denna gang har jag med min kompis Jussi som jag delar mina upplevelser tillsammans med :)

Vi har redan hunnit med massa och vi har bara varit har en dag. Gillar verkligen Bangkok och folket, allt ar sa avslappnat har. Massagen som vi "fick" var hur underbar som hellst, och den kostade bara 25 kr!! Det enda som ar lite halv jobbigt ar att det ar sa himla varmt och fuktigt har, man kanner sig sa ofrasch hela tiden, daremot blir man riktigt brun, hehe!

Check-in vid flygplatsen var ingen rolig upplevelse! Tjejen som checkade in oss kunde inte riktigt sitt jobb och vagrade att slappa in oss pa flyget ifall vi inte hade en biljett bort fran landet inom 30 dagar. Vi fick springa till narmaste dator, stressa med att hitta en flyg, buss eller tagbiljett till cambodja och sedan springa tillbaka till tjejen och checka in. Vi gjorde allt detta och 10 minuter innan de skulle stanga in-checkningen sa hon att vi inte kan checka in eftersom vi inte har fatt ett bevis pa att vi har kopt biljetten.. assa helvete vad det var hemskt..
Tillslut ringde hon sin chef som kom dit och skulle undersoka saken.. och hon slappte oss in pa planet!!!! den dar javla tjejen hade gjort allt fel fran forsta borjan sa vi betalade tagbiljetter helt i onodan och stressade ihjal oss helt i onodan.. Tur att bade jag och Jussi ar valdigt stresstaliga!

Aja.. skulle bara dela med mig det.. hehe.. .
Nu ska jag upp pa rummet och planera morgondagen! Puss pa er!


RSS 2.0

Namn 


Epost 


Ämne:


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus