Så söta!

Nu är kattungarna 5 veckor gamla, så himla gulliga! Jag kommer inte se dem växa upp, men jag har ju bättre för mig! Imorgon åker jag på kryssningen!

Och nu är det tre dagar kvar till Hong Kong :)<3

En härlig avslutning!

Igår jobbade jag min sista dag på jobbet, lite weird men ändå härligt. De hade fixat ett litet fika för mig där, det var riktigt mysigt faktiskt, hade ingen aning över att de skulle göra det.

I tisdags var jag på Berns Salonger tillsammans med Ida och såg Ljust & Fräsch med Fredrik Lindström och Henrik Schyffert :) Det var också trevligt, en trevlig upplevelse faktiskt.


Igår sov söta Vera över hos mig. Och sedan kom Jenny & Emma-li hit på besök imorse, har hunnit med allt möjligt, haha. Senare ikväll ska jag ut med alla underbara, bara för att få träffa alla innan jag åker. Vill verkligen hinna göra det :) Så det kommer bli helt underbart.

Imorn så börjar jag min resa med att åka på kryssning med Ida och massa andra. Ska även träffa min farmor som är lite sjuk. Så det blir trevligt att träffa henne också. Sedan kommer jag hem och åker typ nästan direkt. Så det är inte så många dagar kvar, typ.. 3 tror jag :)

VK!

De senaste dagarna har det varit VK (Vinterkonferensen) på Globen och mitt jobb såklart :) Choice hotel Skandinavien har hyrt hela Globen för att ha ett konferense och festa massa. Hela hotellet är helt fullt och det är MASSA jobb så har fått köra hårt de sista dagarna :) I Söndags så började VK:n och på kvällen var det fest på Clarion Sign. Jag slutade 9 så jag åkte tillsammans med alla andra dit efter jobbet. Det var grymt! Det blev kanske lite för mycket fest eftersom det var gratis dricka med passekorten som vi hade, men det var riktigt roligt! (förrutom att jag fick typ 2 timmar sömn två nätter i rad^^)Det är roligt att festa med mina kollegor, de är så himla sköna :)

Men idag så är jag ledig. Ska fixa allt sånt som jag annars inte hinner, typ vaccinera mig och så. Ska även äta tacobuffé med familjen och senare på kvällen äta Sushi buffé med Ihku, Essi, Vera och Ida. VIll ju träffa dem innan jag åker! Sedan kommer Ida hem till mig för att hjälpa mig packa och så :)

Men nu måste jag dra, annars kommer jag aldrig iväg! Puss!

Mina underbara tjejer..

Åh! Jag hade skrivit en låååång blogginlägg men sen fuckade allting upp, så jobbigt. Aja :)
Jag hade en väldigt härlig helg. Först i fredags så jobbade jag. Efter jobbet så åkte jag hem till Susanne. Vi var 7 tjejer (alla underbara från musikvideon) som åt middag, fikade och myste. Riktigt najs! Jag är så himla glad att jag spelade in den dära löjliga videon, för att jag träffade ju dem pga det. I love it<3 men nu så åker jag bort och kommer att sakna dem riktigt mycket :( Susanne tar studenten i sommar så då kör vi riktigt hårt, haha.
(En bild kommer sen när jag kommer hem)



700 spänn försvann bara sådääär..

Ååååhh.. Man kan verkligen ha dagar där allt går så jävla bra och sen dagar där allt går åt helvete.. Jaa idag var en sånn dag -.- Allting gick fel, precis allt! Först så försov jag mig, fixade mig på en kvart och sen sprang till tåget. Kom försent typ 5 minuter (hehe inte hela världen, men ändå!) så jag var helt stressad när jag kom. När jag kom dit var jag tvungen att dra till posten och apoketet för att köpa stuff. Tog med mig 700kr och lade det i fickan, i mina jeans. När jag kommer till kassan i apoteket så märker jag att mina pengar är borta. They've wannished. Så irriterande. Jag springer tillbaks där jag varit och kollar, hittar ingenstans. Great, där försvann 700 spänn, bara sådär -.-

och sen fortsätter dagen så. Jag slår mitt huvud skithårt på jobbet, tappar allt och sen blir allt bara fel med alla bokningar, inte roligt alls.

Så nu avslutade jag dagen med att ta underbara bilder på kattungarna, dricka oboy och kolla på de nya avsnitten av How I Met Your Mother, Grey's Anatomy och 2 And A Half Men.. hehe :D


Paniiiiiik!

Asså herregud. Nu kom jag på få dagar det är kvar tills jag åker! Jag jobbar nästan alla dagar förutom 3 innan jag åker och har så himla mkt att göra! och så många jag ska vara med! Får lite panik nu :P

Och sen måste jag packa!! Vad ska jag ta med mig? Kan någon säga mig vad man tar med sig när man åker på en världen runt resa? Hela sin garderob? Ingenting? åhh... behöver hjälp!

Och det där är inte heller den "slutgiltida" schemat. Till varje dag måste jag tillägga minst 5 saker. Typ den 26 måste jag ta hand om lilla Jenny samtidigt som jag ska packa och det.



Helt random skitgammal bild på mig och Ida! Hon är en av dem som jag kommer sakna så himla mkt!<3


Man kan kombinera jobb med festande!

Hela helgen har det varit full fart! Fredag, lördag och söndag har jag jobbat från 15.00 till 23.00. Är så himla trött just nu! I fredags efter jobbet så åkte jag till Tunnan. Där mötte jag upp mina killkompisar och hängde hela natten med dem! Det är så härligt att träffa alla igen, kommer ju inte träffa de på så länge nu! Jag lägger upp en bild sen när Nico skickar dem, haha det måste ha blivit så galna! Sedan resten av kvällen/natten hängde jag med Jonas, det var mys :)

Igår hade jag beslutsångest! Var bjuden på fyra olika saker och visste absolut inte var jag skulle gå.
Först och främst så spelade Jimbo (Sannas buddy) på Harry B James, han är riktigt duktig! Sedan så hade Medet sin födelsedags/Hejdå-fest på 2,35 (eller vad det nu heter) på Berns. Sedan så var det afterwork med mina kollegor, och det hände i Golden Hits! Myyycket på samma dag.
Tillslut åkte jag och Sanna hem till mig för att sova. När vi kom dit så hade en av mina kattungar fastnat bakom garderoben (de har precis lärt sig gå så de är lite vilda) så det tog en timme för oss att få ut den, haha vilket jobb det var! Vi la oss 5 och jaa.. nu är det dags att jobba igen.

Jag har haft så otur hela helgen! I fredags så råkade en kille hälla massa stearin på mig och igår så tappade en kille en hel öl på mig! Hela min rygg blev genomblöt, awesome!

Har en ny söt rosa mobil!

Nu tyckte jag att det var dags för en ny mobil! Har köpt en otrolig söt mobil, en lite rosa "spiro" Sony Eriksson som den heter :D Thihii! Kameran är inte den bästa, men har ju en riktig kamera ifall jag vill ta bilder. Ljudet är sjukt bra på den och den är så söt! Köpte även en ny batteri till datorn så att jag kan ta med mig min dator till resan! :D


16 dagar jobb i rad, 2 ledighetsdagar och sedan åker jag!

Nu är det inte länge kvar! Om 16 dagar åker jag först på kryssning med familjen plus vänner, och sedan så åker jag på kryssning med min familj och direkt efter den så åker jag iväg på äventyr!! Så himla spännande!
Vet absolut inte vad jag ska packa med mig eller hur mycket. Vad tar man med sig när man är borta en hel årstid? Sen har jag även en visum att fixa. Måste ringa massa stället för att få tag på mitt födelsebevis, annars så får jag inte jobba i NZ. Så det får jag fixa på måndag!

Men ikväll så slutar jag 23.00 och efter det så ska jag ut med grabbarna! Det blir old Tunnan som vanligt. Haha har saknat de sjuka jävlarna faktiskt! Idag blir nog sista utekvällen med dem innan jag åker, saad men sen ses vi ju ganska snart igen! :)  

Åh vad härligt med tre dagars ledighet!

Nu är jag ledig i tre dagar! Eller jaa.. har bara kvar ett utav dem. På senaste tiden har jag inte hunnit bara ta det lungt och inte göra något speciellt alls, så nu känns de här tre dagarna extra speciella :)<3
På fredag börjar jobbet igen och då kommer jag jobba 16 dagar i rad, med 2 dagar ledigt bara. Efter det åker jag på kryssning med nära och kära och direkt när jag kommer hem därifrån så åker jag iväg.

Det känns så sjukt, det är knappt 3 veckor kvar tills jag åker! :O Jag är så himla taggad för det, men är samtidigt lite rädd också. Inte för självaste resan sådär men bara för tanken att jag kommer stanna själv i Nya Zealand utan Sanna eller någon annan från Sverige. Jag har ju aldrig några problem att lära känna nya människor så det kommer ändå säkert gå bra när jag är där. Men ibland så dyker ju konstiga tankar upp i skallen.

Jag är hemma hos Ida älskling just nu och har inga nya bilder på hennes dator, så därför bjuder jag på en bild som är tagen i Spanien för typ 6 månader sen :)


Juuuuuste. Jag glömde ju säga att jag är så himla glad att jag fixade massa saker igår, sånna saker som jag måste fixa innan resan! Jag köpte en ny mobil (jeeeeij) och ett nytt batteri till min MacBook :D Så himla underbart!

Miiiiiiu!

Kattungarna bara växer och växer! De är redan så himla tycker jag! Vi har fyra små sötnosar och om någon är intresserad över att köpa en liten kissemisse så är det bara säga till :) 
Idag har jag inte gjort så mycket! Började 7 imorse och det var dötråkigt på hotellet så har bara tagit det lungt där. Köket hade glömt lämna mat åt mig (restaurangen öppnade inte förrän 4 idag) så jag blev lite ledsen i ögat. Men sen kom söta Jonas över med lite Thai-mat och jag blev genast glad! Så himla gulligt av honom att göra det! Tack Jonas<3 Efter jobbet så shoppade jag med mamma i Globen. Jag hittade väääärldens snyggaste underkläder till otroligt låga priser. Fick två par med över- och underdel och sedan 2 st korsetter för 325 spänn, så jävla glad! 
Ajja nu ska jag lägga mig, ska vakna 5 imorn igen, suck -.-

Usch usch usch för vaccinationsspruta!!

Jag vaccinerade mig idag! Och det gjorde riktigt ont, inte alls kul :( Men jag kände att jag var tvungen att göra det, vill ju inte bli smittad. Så nu är det avklarat, nästan iaf! Ska gymma med Ida imorgon, men har så himla ont i armen så vi får se om det går, haha!
Filminspelningen gick riktigt bra idag! Vi var många där och det var skitkul, som det brukar vara! Så imorgon åker jag och Ronja dit igen, och kör ett second omgång med nya scener :D Älskar att skådespela, det är så himla kul!
Just nu sitter jag hemma med Vera och Jenny. Vi myser framför tv:n med te, haha. De håller på med mitt hår, underbart! Så ni får se några magnifika bilder som vi tog nyss, haha!

Myyyyys!

Jag älskar mysiga dejter, de är så mysigt, haha.

Skridskor i Kungsan + mat + bio = perfekt :)
Det är ungefär det jag har gjort idag.

Imorn ska jag på skådespelarjobb igen! Denna gång ska jag medverka i en tv-serie, det kommer bli riktigt spännande. Efter det är ska jag vaccinera mig! Det blir hepatit A & B, man måste ju göra det minst 20 dagar innan så måste göra det så snabbt som möjligt :)

Meeeee :)

Åh vad jag är slut!

Jaa.. nyår.. Jenny.. jobb.. stress.. Jag är sååå trött!

Nyår var riktigt riktigt roligt. Vi blev ungefär 35 pers hemma hos mig tillslut :) Alla kom runt 6-7 och firandet började direkt. Några deckade redan vid halv 8 på dagen och resten 7 på morgonen. Det var en riktigt kaos kväll, drama överallt mellan olika folk. Men så är det väl på nyår. Men lärde känna nya sköna människor, det är jag glad över :D
Jag hann sova typ 2-3 timmar den natten, Jenny kom hem till mig vid 3 igen. Vi och några av mina kompisar hängde hos mig till 7 på kvällen och sen stack jag och Jenny på bio. Vi såg den nya Narnia 3D, riktigt bra var den! Fast att jag inte har sett tvåan men det spelade ingen roll. Jag kom hem sent och hann sova bara 3 timmar även denna natt eftersom jag fick vakna 5 för att dra till jobbet.
Var inte så mkt lugnare där heller. Folk ÖVERALLT pga Disney On Ice. Folk som behövde hjälp och telefonen ringde konstant. Och jag stod själv i receptionen. Sedan började brandlarmet skjuta och the firemen kom. Great! 
Ajja, nu är jag heeelt slut och ska gå och lägga mig, måste vakna 5 imorn också. Jag sitter här vid datorn och drömmer mig bort till Karibien. Det är inte länge kvar längre, ca 28 dagar. Ser fram emot det!

Gott Nytt År allesammans! Och hoppas att ni gör någonting som ni aldrig har gjort förut, det kommer jag iaf göra!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus