Roadtrip med SannaPanna och Sillmedlet var riktigt roligt!

För två dagar sedan splittrades vi, byhhyyy. Sanna åkte tillbaka till Sverige och Medet till Australien. 
Jag hade väldigt roligt på våran roadtrip. Vi stannade lite överallt. Åkte runt hela södra ön! Queentown är lätt en av de bästa städerna på den södra ön, men alla små städer/byar har sina fördelar såklart! Hehe och Medet körde som galen! Så därför hann vi runt hela ön på typ bara 9 dagar, utan hans fart i bilen hade vi aldrig hunnit göra det annars! The last stop var i Kaikoura. Där stannade vi i 2 nätter. Vi åkte på en liten båttur där vi såg 6 valar, albatrosser och 100-tals delfiner. De var verkligen överallt, hela havet var fullt med dem. Och de simmade ikapp båten, riktigt najs! 
Så jag rekommenderar Roadtrip till er alla, det är riktigt spännande och det är ett härligt sätt att se hela landet, in my case, Nya Zeeland. Plus så får man själv välja vart man vill åka! :D
Från Kaikoura åkte vi till Picton och därifrån tog vi färjan över till Wellington. Sedan dagen efter åkte Sanna hem. Så nu har jag tillbringat min tid med lilla Wellywood gänget. Vi var typ 10 pers som gick ut igår, to a foam party. Det var riktigt kul! Imorgon ska jag leta efter ett jobb, det vill jag helst ha :) Jag tror nog att jag stannar här på Wellywood, jag trivs så bra här, och människorna är så underbara. Så det här blir nog mitt "hem" framöver! :) 

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus