Man kan kombinera jobb med festande!

Hela helgen har det varit full fart! Fredag, lördag och söndag har jag jobbat från 15.00 till 23.00. Är så himla trött just nu! I fredags efter jobbet så åkte jag till Tunnan. Där mötte jag upp mina killkompisar och hängde hela natten med dem! Det är så härligt att träffa alla igen, kommer ju inte träffa de på så länge nu! Jag lägger upp en bild sen när Nico skickar dem, haha det måste ha blivit så galna! Sedan resten av kvällen/natten hängde jag med Jonas, det var mys :)

Igår hade jag beslutsångest! Var bjuden på fyra olika saker och visste absolut inte var jag skulle gå.
Först och främst så spelade Jimbo (Sannas buddy) på Harry B James, han är riktigt duktig! Sedan så hade Medet sin födelsedags/Hejdå-fest på 2,35 (eller vad det nu heter) på Berns. Sedan så var det afterwork med mina kollegor, och det hände i Golden Hits! Myyycket på samma dag.
Tillslut åkte jag och Sanna hem till mig för att sova. När vi kom dit så hade en av mina kattungar fastnat bakom garderoben (de har precis lärt sig gå så de är lite vilda) så det tog en timme för oss att få ut den, haha vilket jobb det var! Vi la oss 5 och jaa.. nu är det dags att jobba igen.

Jag har haft så otur hela helgen! I fredags så råkade en kille hälla massa stearin på mig och igår så tappade en kille en hel öl på mig! Hela min rygg blev genomblöt, awesome!

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus