Nya Zeeland is amazing!

Det var alldeles för länge sedan jag uppdaterade sist, så nu är det dags för en sånn! 
Nu är vi i Nya Zeeland och njuter av livet! Vi började vår NZ resa i Auckland. Då var det bara jag och Sanna. Vi sov över där en natt och sen åkte vi vidare till Taupo, äventyrens stad! En helt underbar liten stad mitt i den norra delen av NZ där allt spännande händer. Vi bodde där två nätter, på Urban Retreat! Helt underbar ställe. Alla NZ:s hostell/Motell/Vandrarhem är helt underbara. Fräscha rum, kök, vardagsrum, pool, laundry service, biljard, TV rum, Lounge; ALLT! Nästan bättre än hotell ;D Helt fantastiskt :D Plus så är det över 30 + här varje dag, så himla härligt!
I Taupo körde vi ett litet äventyrspaket med Skydive, Bungyjump, Jet ski och Helicopter ride. Det ägde! Skydive var helt fantastiskt. Jag var riktigt rädd först, för att hoppa och så. Men när Liam (min kille som satt fast vid mig) puttade bort oss från planet så försvann rädslan och jag fick se hela NZ från ett annat perspektiv. Fantastiskt! Alla borde uppleva det! 
Från Taupo åkte vi vidare till huvudstaden, Wellington. Där stannade vi på Wellywood och träffade assköna människor som visade runt staden för oss, och nattlivet också självklart! Riktigt roligt. (försöker describe allt så kortfattat som möjligt xD) 
Därifrån tog jag, Sanna och Medet färjan över till Picton. En helt otroligt snygg stad med dess berg där man kan hikea, precis det vi gjorde! Vi hikade där, så vackert att det inte är sant! Under hela vandringen så ringde sagan om ringen låten i huvudet, haha! 
Från Picton hyrde vi en bil, och är nu på väg till Queenstown. Just nu ligger jag i soffan på en av motellerna i Nelson och skriver. Imorgon kör vi vidare söderut, vårt final destination är Queenstown som är nästan längst ner. The Roadtrip kommer bli så himla roligt!
Ajja.. nu har jag skrivit lite iaf och förklarat hur vi har det här :) Hoppas att ni också har det bra där i Sverige!
Puss allihoppa!!

Kommentarer
Postat av: Kristina

Låter grymt härligt! Hoppas att resten av resan blir lika bra så får du mycket att berätta för oss när ni kommer hem :D

2011-02-20 @ 19:05:01
URL: http://kriistiinaaa.blogg.se/
Postat av: Laura

Hoppas ni är ok...!

2011-02-22 @ 12:24:27
URL: http://lampis.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus