Loving it in Fiji!

Asså jag har absolut ingen internet connection här, de vet knappt vad internet än, haha. Öarna har inte ens mobil närverk, helt sjukt. Man är verkligen helt lost om verkligheten där, vilket är ganska najs faktiskt.
Jag har det så himla grymt här, Fiji är bättre än vad jag någonsin hade kunnat drömma om. Havet, Människorna, Atmosfären, Maten, allt! Så himla underbart. Det är något som alla borde uppleva! Ska fan ta min familj hit någon dag!
När vi anlänge till Fiji så blev vi upphämtade till hotellet. Vi bodde i Nadi, på Nadi Bay Resort, riktigt bra ställe!
Direkt när vi kom dit var det +35 grader, så vi chillade vid poolen och hängde med de tre svenskarna som vi träffade där, det var hur grymt som helst!
Nästa dag hämtade en buss oss, och lämnade oss till Denarau. Vi hade fan ingen aning om vart vi skulle eller vad vi skulle göra. VI bara satt i en buss som var full med massa solbrända turister. Från Denarau tog vi en båt ut till den första ön, Kuata.
Kuata var ett paradis, den bästa av alla ön! Jag älskar hela ön, allting med den! Och personalen speciellt Knox, och vår polare Shiloh! I Kuata var vi 2 nätter och 3 dagar. Bara shillade vid hängmattan, badade i stranden, dök med hajar, åkte kajak, besökte deras skolor och byn. Helt underbart! Har börjat få massa konstiga planer i huvudet, hinner rensa mina tankar. Här finns det inget ord som Stress eller.. arg.. eller avundsjuka.. Finns bara ord som .. vänlighet.. chilla.. social och fest! Haha.. Bäst ju! 
Människor är helt underbara, man har fått så många nya vänner. Och en sånn stor kontaktlista, haha! 
Från underbara Kuata åkte vi vidare till Korovou. Det var underbart det med, med massa nya människor! Efter ett tag har man massa som man känner igen.. en liten kontaktgrupp liksom, helt sjukt! 
Det mest underbara med hela resan är att jag har fått uppleva sånna saker som jag aldrig annars skulle få göra! Som att simma bredvid en haj, hur ofta gör man det liksom? Eller dricka Kava tillsammans med Fijianer, eller dricka färsk cocosnöt som en fijian har hämtat till dig från en palm. 
Tillslut åkte vi söderut, och hamnade i Aquarius hotel, och det är här vi är nu! Internet, yesss!
 
Slutsats; Fiji = Underbart! Åk dit!


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus